ابل توجه دانشجویانی که درس فولاد ۲ دارند.
نمونه هایی از طراحی و محاسبه قسمتهای مختلف سازه های فولادی شامل:
ستون – تیرورق – بادبند واگرا – اتصالات صلب و مفصلی – کف ستون – سقف مرکب و وصله ستون
(با شرح کامل مراحل محاسبات)
یکی از راههای مقاومسازی سازهها، کم کردن بار ساختمان است. اما از طرفی هم میدانیم که از بارهای زنده در ساختمان نمیتوان کم نمود. بنابراین باید از بارهای مُردهی ساختمان تا حد امکان کم کرد که منظور همان بارهای سازهای است. امروزه راههای گوناگونی برای کم نمودن و سبکسازی بارهای سازهای ساختمان ارائه شده است این روش یکی از راههای مقاومسازی سازهها در برابر زلزله است، اما آیا همیشه میتوان این راهها را ادامه داد؟
به همین دلیل، دانشمندان و مهندسان در صدد برآمدند که روشهای جدیدتری را برای جلوگیری از خسارات زلزله ارائه دهند.یکی از روشهای ارائه شده ، جذب انرژی زلزله است. از مفیدترین راههای کنترل و کاهش ارتعاشات سازه، به کارگیری سیستمهای جداسازی تودهای میباشد.
فایل پاورپوینت درس راه آهن
اگه این درس رو داشته باشید کمک خیلی خوبی براتون هست ولی اگه این درس رو نداشتید این فایل آموزشی مساله قطار و راه آهن را بکلی براتون باز میکنه. امیدوارم لذت ببرید.
این فایل ۵۰ اسلایدی شامل چهار فصل زیر می باشد:
- فصل اول: مبانی و کلیات
- فصل دوم: خط و دستگاه خطوط
- فصل سوم: مکانیک خط
- فصل چهارم: طرح هندسی قوس ها در راه آهن
حجم: ۵٫۵ مگابایت
پروژه فولاد
عناوین مهم فهرست پروژه بشرح زیر است:
معرفی پروژه , سیستم باربر,تعیین ابعاد اولیه تیر و ستون ها, ترکیبات بار ، بارگذاری ثقلی , بار مرده , بار زنده ,کاهش بار زنده , بارگذاری جانبی ,تعیین مرکز جرم و سختی , کنترل تغییر مکان جانبی طراحی تیر و ستون ها, , طراحی فنداسیون ورود اطلاعات به Etabs , ورود اطلاعات به Safe نقشه های معماری و سازه…
دانلود کتاب راهنمای اتصالات در ساختمان های فولادی
مرجعی بسیار مفید برای اتصالات ساختمانهای فولادی که در زیر سرفصل های آن آمده است و پس از آن در ادامه میتوانید دانلود کنید.
- آشنایی با جوشکاری و علائم جوشکاری
- واکنش تکیه گاهی تیرهای ساده
- واکنشهای تکیه گاهی تیرهای دوسرگیردار
- جداول مقاومت برشی نبشی های جان
- اتصال ساده تیر توسط نبشی های جان
- اتصال ساده تیر توسط نشیمن تقویت نشده (انعطاف پذیر) تقویت شده
براي جزييات بيشتر به ادامه مطلب مراجعه فرماييد....
متاسفانه بخاطر سیستم آموزشی نامناسب و ناکارا فعلی ،فارغ التحصیلان دانشگاهی عمدتا ناآشنا با محیطهای اجرایی و عملی هستند. خصوصا در رشته مهندسی عمران این ضعف کاملا مشهود است . بنده با درک این موضوع سعی کرده ام تا در کلاسهای درسی ام هرچه بیشتر دانشجویان را در درک نکات عملی و اجرایی یاری کنم آیا موفق بوده ام یا نه قضاوت با دانشجویان عزیز است اما همیشه سعی بنده در این راستا بوده است. کاملا روشن است که استفاده از عکس و فیلم و بازدیدهای عینی چقدر میتواند در این زمینه کمک رسان باشد . بر همین اساس جزوه ای تصویری از اشکالات اجرایی ساختمانهای فولادی که در این مدت خود نظارت کرده ام با منتخبی از عکسهایی که گرفته بودم تهیه کردم که امیدوارم برای شما عزیزان قابل استفاده باشد.
دانلود این جزوه را به کلیه دانشجویان عمران و ساختمان علی الخصوص کسانی که درس اجرای ساختمان دارند را توصیه میکنم.
حجم کل جزوه 12Mb است که برای دانلود راحت تر به ۱۴ قسمت تقسیم شده است . حتما باید ابتدا همه قسمتها را دنلود کنید سپس روی یکی از فایلهای زیپ شده دبل کلیک کنید.
.: Weblog Themes By Pichak :.